Szakmai bejegyzések

 • Első oldal a Google-keresőben A Google első oldal megcélzása nemes feladat. Az első oldalra kerülés a keresőben honlapoptimalizálás és linképítés módszerével érhető el és helyezés javítás számos cég anyagi helyzetét is javíthatja azon a réven, hogy a jó pozíció okán megnövekszik a weboldal (tovább)
 • Egységesíti a gyorstöltést a Google Optimalizált tömeges megoldások bevezetését szorgalmazzák A marketing és SEO szakemberek munkájához hasonló optimalizálásba és marketingtámogatásba kezd a Google cége. A tömeges SMS küldésre is alkalmas okostelefonok töltését akarják megrendszabályozni és optimalizálni (tovább)
 • Google termékek minden mennyiségben Vajon a Google a Skynet? A Google világmárka szolgáltatásai behálózták földünket. Kezdetben csak i nternetes keresésekre specializálódott a cég, később saját szerverközpontokat létesített, manapság pedig drónokat, robotokat és mesterséges intelligenciát fejleszt. A (tovább)
 • Önfenntartó keresőmarketing Első helyen maradni a Google-keresőben Fontos SEO-szakmai megfigyelés: ha a honlap optimalizálási kulcsszó nem túl preferált és sikerül az organikus találatok közt az első helyre kerülnöd, akkor könnyen előfordulhat, hogy további erőfeszítéseket már nem kell tenned, (tovább)
 • A NolBlog megszűnik, a SEO megmarad SEO-munkásként újabb veszteség ér: a Google szempontú honlapoptimalizáló és linképítő munkámhoz sűrűn használt és jó szolgálatot tevő öreg NolBlog megszűnik. Ha nem lenne az ott vezetett 3 blogom SEO-bázishely is egyben, nem siratnám (technikai szempontból sose működött (tovább)
 • Cél az első találati oldal Szakmai jó tanácsok "Google első helyre kerülés" témájában - legyenek meg az alapos szakmai ismereteid, legyen kisujjadban a keresőoptimalizálás valamennyi mesterfogása – de ne élj ezekkel mechanikusan, ne dolgozz rutinból, ne használj ki feltétlenül és maradéktalanul (tovább)

Top 7

 1. Google „Helyi idegenvezetők” szabályváltozásai
  Google „Helyi idegenvezetők” szabályváltozásaiÚj jutalmakat kaphatnak a Google Maps hozzájárulók Jelentősen átalakította a Google a Helyi idegenvezetői program pontrendszerét és jutalmazásait. A rendszeres térképszerkesztők már tapasztalhatták,...
 2. Google termékek minden mennyiségben
  Google termékek minden mennyiségbenVajon a Google a Skynet? A Google világmárka szolgáltatásai behálózták földünket. Kezdetben csak internetes keresésekre specializálódott a cég, később saját szerverközpontokat létesített, manapság...
 3. Weboldal kereső optimalizálás
  Weboldal kereső optimalizálásA honlap keresőoptimalizálás célja a kulcsszavas Google-helyezések javítása Mi a keresőoptimalizálás? Olyan komplex internetes webtevékenység, amely kedvező találati pozíciók megszerzését célozza. A...
 4. Google első helyre kerülés
  Google első helyre kerüléselső hely - első oldal - google keresés - top 10-be kerülés honlapoptimalizálás útján. tartalommarketing kulcsszó: google első helyre kerülés - Helyezés javítás: Evidens: minden büszke...
 5. Google top10 helyezés
  Google top10 helyezésA Google tesztelni kezdte a Pingvin algoritmust: sok top10 helyezés átrendeződött. A Google top10 a keresőoptimalizálás szempontjából mágikus erővel rendelkezik: minden honlaptulajdonos ebbe az elitbe...
 6. Google laptop és operációs rendszer
  Google laptop és operációs rendszerGoogle Pixel 3 és Androméda rendszer A laptop tulajdonosok örömére érkezik a vadonatúj Google laptop a Pixel 3, melyhez a keresőóriás saját fejlesztésű operációs rendszerét, az Andromédát ajánlja. Az...
 7. Első oldal a Google-keresőben
  Első oldal a Google-keresőbenA Google első oldal megcélzása nemes feladat. Az első oldalra kerülés a keresőben honlapoptimalizálás és linképítés módszerével érhető el és helyezés javítás számos cég anyagi helyzetét is javíthatja...

Google első hely, top10

A keresőoptimalizálás célja: weboldal pozicionálása a Google első oldalra! Hatékony weboldal keresőoptimalizálás egyéni SEO-eljárosokkal, módszerekkel, fogásokkal. Szakértői optimalizációs tanácsok: Keresőbarát honlap készítése és hatékony diszperzív linképtés a Google helyezések effektív javítás céljából személyre szabott technikákkal és saját webbázisra támaszkodva.

Organikus Google-helyezés javítás a komplex weboldal optimalizálás és kreatív liképítés egyedi módszerével. Cél: Google első helyre kerülés a mobil marketing sms kampány keretében. Keresőbarát honlap + releváns tartalom + hatékony linkprofil - SEO

Magyar szamizdat

Független lap-és könyvkiadás. Illegális, független sajtó a Kádár korszakban - a cenzúra megkerülésével, kiadási engedély nélkül megjelentetett kiadványok. A demokratikus ellenzék és a szamizdatosok által szervezett tüntetések a magyarországi rendszerváltás előtt.

Az első magyar szamizdat kiadványok a Kádár-korszakban

honlapoptimalizálás: szamizdat x

Címkék

Címkefelhő

Tartalommarketing - Keresőmarketing

Nincs megjeleníthető elem

A NolBlog megszűnik, a SEO megmarad

seo-google

SEO-munkásként újabb veszteség ér: a Google szempontú honlapoptimalizáló és linképítő munkámhoz sűrűn használt és jó szolgálatot tevő öreg NolBlog megszűnik. Ha nem lenne az ott vezetett 3 blogom SEO-bázishely is egyben, nem siratnám (technikai szempontból sose működött valami fényesen), de mert Google néni aránylag sűrűn indexelte, az ott használt linkek hatékonyak voltak, és mivel blogjaim is idősek (egyik 11 éves!), így erejük is volt. Hát ennek vége. A posztjaimat lementettem egy bizonyos helyre, egyetlen statikus oldalam részleteit ide tűzöm be. De előbb az értesítés:

Tisztelt NolBlog.hu felhasználó!

Sajnálattal értesítjük, hogy a Mworks Print Zrt. mint a nolblog.hu üzemeltetője, 2016. január 31-én bezárja a nolblog.hu és az admin.nolblog.hu weboldalakat, azok minden szolgáltatásával együtt. A weboldalak – az ott megjelenő adatokkal, blogokkal és szolgáltatásokkal együtt –, ettől a naptól kezdve nem lesznek sem a nolblog.hu webcímen, sem annak aloldalain keresztül elérhetőek.

Az oldalakon keletkezett adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Ha blogját meg szeretné őrizni, vagy a blogolást más szolgáltatónál kívánja folytatni, akkor a blog saját számítógépre való mentéséhez a következők a teendők (a mentett blog importálásáról a választott blogszolgáltatónál érdeklődhet):

 • Belépés, ‘Saját blogjaim’ menüpont, adott blog kiválasztása
 • Blogexport: a NolBlog admin felületén Vezérlőpult ---> Hasznos holmik menüpont
 • Képek mentése: Blog ---> Intéző menüpont

Köszönjük, hogy használta szolgáltatásainkat!

Üdvözlettel,
Mworks Print Zrt.
support: nolblogsupport@nepszabadsag.hu

Honlapoptimalizálás - Google Keresőmarketing - Télikert

Weboldalak keresőoptimalizálása a NolBlog keretében vezetett blogok és linképítő célzatú posztok segítségével. Keresőmarketing és honlap Google-optimalizálás - kreatív linképítés és honlapoptimalizálás. Weboldal Google helyezés javítása legális SEO-módszerekkel. Keresőoptimalizálás. Első helyre, oldalra kerülés a Google kereső találatai között (SERP). Előre a keresőben! Honlap szövegírás, PR-cikk beküldés, elhelyezés, megjelentetés. Honlapszöveg és pr-cikkek írása - webszövegírás. bdk online marketing oldalai - irodalom, közélet, politika, kárpátalja, kisebbség, határon túli magyar irodalom. Komplex optimalizációs tevékenység, linképítés, google szempontú keresőmarketing, pozíciójaqvítás a honlapoptimalizálás módszerével, google kereső motor optimalizálás, első oldalon helyezés, első hely, javuló pozíció, kreatív szövegírás weboldalra, honlap, pr-cikk, seo, manzárdőr - Nolblog index

Posztok, kategórialinkek fenntartása a Googleindexben. Oldalak indexációjának elősegítése, meggyorsítása egy elhanyogolt webhely esetében, avagy lássuk, ér-e ez valamit.

Aktuális keresőmarketing program

Amennyiben sikeres SEO-kampányt szeretnél lebonyolítani, szükséges, hogy megfelelő stratégiát válassz. Én például minden projektnél külön tervezetet dolgozik ki: más-más bázisoldalakat vonok be a munkába, más blogokat aktivizálok. A télikertes website seozásánál például rég "elhagyott" perifériákat csakúgy alkalmaztam, mint a prodzsekt kedvéért létrehozott új weblapokat is.

Ajtó - Ablak - Télikert

Ebben a tervezetben is először a kérdéses honlap tartalmi optimalizálása történt meg először, majd következett a gondos linképítés. Ez utóbbi előészületei egy teljes hónapig tartottak és csak a második hónapban küldtem a webhelyre az első támogató hivatkozást. A télikertek gyártásával és beszerelésével foglalkozó honlap azóta töretlenül halad előre a keresőtalálati pozíciók rangsorában előre. Kedvemre van ez a munka: a természet közelségét hirdető üvegházas, télikertes blog a napenergia hasznsítását is szoba hozza (naná: én írtam a webszöveget) - így része a zöld mozgalomnak.

Növényeket a télikertbe!

Itt szükséges elmondanom, hogy ez egy nagyon kísérleti webhely, amely 3 NolBlogom támogatását élvezi egyidejűleg. Cél: linkmarketing szempontjából értékes szájt kialakítása.

NolBlog: Télikert Honlap optimalizálása

Google keresőmarketing és kreatív Honlapoptimalizálás. Keresőbarát weboldal Google helyezésének javítása PR-cikk megjelentetése segítségébvel. TOP 10: első helyre kerülés a Google keresőben - SERP találati oldalak. Honlap szövegírás, télikert építései PR-cikk írása és elhelyezése magas keresőmarketing értékű blogokban és veterán honlapokon. - Ez a webegység a linképítés és honlap optimalizálás terén segítő elő azt, hogy a linktámogatásban részesülő oldalak google helyezése javuljon és elérjék az első helyet. Pozíció javítás a télikertben - webszövegírás, weboldalra marketing szöveg készítése.

Weboldal optimalizáció - Seo net marketing

Tizedik éve foglalkozom keresőoptimalizálással, miután amatőrként az első magyar SEO-versenyen (pillangószív volt a kulcsszava) 5. lettem (de én voltam a 9. és a 10. helyezett is). Ezek után előbb több baráti, majd üzleti megbízás is eredményes teljesítettem, de később 1-2 évig csak saját weboldalaimat optimalizáltam. Aztán 2011-ben visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam, és 2012-től gőzerőre kapcsoltam. Újabban túl sok a megkeresés és szűkösssé vált az időm, így csak igényes weboldalak gondozását vállalom és lehetőleg ilyeneket is csak az esetben, ha témájuk nem idegen tőlem. Szakterületem a kreatív linképítés, de persze értek a honlapok tartalomoptimalizálásához és keresőbarát weboldal készítéséjez is. Keresőoptimalizálás: Google első oldal helyre kerülés. Seo keresőmarketing linkek - linkmarketing, weboldalak googleoptimalizálása, kulcsszó, keresőbarát, helyezés, első, oldal, hely a keresőben

Linképítés. Google honlap optimalizálás. SEO = Keresőoptimalizálás http://linkepites.balladium.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: google blog seo blogolás honlapoptimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

http://google-seo.blog.hu/api/trackback/id/tr838216806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.